logo_fcboshuisen

Senergie, een nieuwe Sponsor van FC Boshuizen

Op 12 oktober jl. is de overeenkomst getekend met onze nieuwe sponsor SenerGie. SenerGie is een onafhankelijk energieadvies en inspectiebureau gevestigd in Voorschoten. Op verzoek van bedrijven en particulieren onderzoekt Senergie vrijblijvend of de aansluitwaarde van de electriciteitsmeterkast niet te hoog is. Ook de kosten die uw leverancier voor gas en elektra berekent worden kritisch bekeken. In veel gevallen blijkt uit zo een onderzoek dat flinke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Heeft u interesse om uw energieverbruik en kosten eens te laten doorlichten neem dan voor informatie contact op met Senergie en bel 06-40258668. Ook kunt u uw vragen per e-mail stellen info@SenerGie.pro en de website raadplegen www.SenerGie.Pro

De ondertekening van de sponsorovereenkomst door de heren Renooij van SenerGie (r) en Voorzitter von Oven van FC Boshuizen

Uitslagen team 1 en 2 - zondag 15 oktober

zo 15-10 avv Alphen 2 - FC Boshuizen 2 1-5

De zondag 2 speelde zonder wisselspelers een zeer goede wedstrijd. De mannen van John en Marcel gaven in de uitwedstrijd tegen avv Alphen de tegenstander geen kans om gevaarlijk te worden. Door omstandigheden werd gespeeld in een 4-4-2 opstelling wat zeer goed uitpakte. Doelpuntenmakers met tussen haakjes de assist. 0-1 Guy (Dyllan), 0-2 Justin (Glody), 0-3 Justin (Guy). 1-4 Justin (Dyllan) en de 1-5 Greg (Guy).


zo 15-10 BMT - FC Boshuizen 1 1-2

De zondag 1 speelde mede door de vele geblesseerden een moeizame wedstrijd. BMT speelde op en over het randje. Desondanks bleef de zondag 1 overeind en won deze moeilijke uitwedstrijd. De doelpuntenmakers waren 0-1 Sjoerd (Jesper), 1-2 Mehmet (Gelano)

Verslag leidenamateurvoetbal.nl

Trainingstijden

Trainingstijden Selectie

Dinsdag en Donderdag van 20.00 uur tot 21:30 uur.
Kan je niet trainen bel of app de trainer voor 16:00 uur.
Geblesseerde spelers kunnen zich vanaf 19.00 uur melden bij Rob Laman.

Uitslagen team 1 en 2 - zondag 1 oktober

De zondag 2 speelden tegen het 2e van Voorschoten '97.
Het 2e won met 1-3 door doelpunten van Jermain, Dyllan en Greg.

De zondag 1 speelde uit tegen VOC, de uitslag was 0-0.

Zondag 2 wint inhaalwedstrijd beker van FC Rijnland

De jongens van zondag 2 wonnen afgelopen dinsdag 26/9 de bekerwedstrijd tegen FC Rijnland 2 met 5-1, de doelpuntenmakers waren Jermain 2, Lewi 1, Dyllan 1 en Brandon 1. Door dit resultaat zijn de mannen door naar de volgende ronde van de beker. Een smet op het geheel was het uitvallen na een zware overtreding van Lewi.

Contributie vanaf nu geind door ClubCollect

Met ingang van komend jaar zal het proces rond het innen van de contributie gewijzigd worden. FC Boshuizen is een samenwerking aangegaan met ClubCollect, een organisatie met ruime ervaring op het gebied van contributie-inning. Zij nemen de administratieve verwerking over, zoals het versturen van betaalverzoeken en -herinneringen namens FC Boshuizen. Nadere informatie volgt.

Uitslagen Bekerwedstrijden 3e ronde

za 16-9 Docos 1 - FC Boshuizen 1 0 - 0

Het 1e team was de bovenliggende partij in deze wedstrijd er werden alleen te weinig kansen gecreerd.


zo 17/9 FC Boshuizen 2 - VUC 3 8 - 0

Een goede wedstrijd van het 2e team tegen een zwakke tegenstander. (Doelpuntenmakers: Jermaine 3, Guy 1, Dyllan 3 en Glody 1)

Koetshuis nieuwe shirtsponsor selectie

Afgelopen donderdag maakte Tom Holswilder van Koetshuis en Grandcafe de Burcht tijdens de training van de selectie bekend de nieuwe shirtsponsor van de selectie te worden.

Gezocht ass. scheidsrechter/begeleider voor het 2e team

Het 2e team is nog op zoek naar iemand die wil meedenken met de staf en daarnaast ass. scheidsrechter (vlagger) wil zijn tijdens de wedstrijden van het 2e team op zondag. Heb je interesse neem dan contact op met de Marcel van Ginkel of John van der Zijl

Uitslagen Bekerronde 2

za 9/9 Forumsport 1 / FC Boshuizen 1 3-0

Het 1e team verloor volledig terecht van een beter Forumsport. Het 1e team wekte niet 1 keer de intentie om deze wedstrijd te willen winnen. Na 2 verliespartijen is het zeker dat het 1e team niet verder gaat in de beker.


zo 10/9 FC Rijnland 2 / FC Boshuizen 2 Afgelast

Uitslagen Bekerronde 1

zo 3/9 FC Boshuizen 2 / RKAVV 3 8-1

Eenvoudige overwinning van het 2e elftal, RKAVV bood weinig tot geen tegenstand met onder andere 3 doelpunten van Mo Maatough is dit een zeer goede start van het 2e elftal in de bekercompetitie.


zo 3/9 FC Boshuizen 1 / Foreholte 1 0-1

Het 1e team verloor onnodig met 1-0 van Forholte 1, het 1e was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij in deze wedstrijd. Het vizier van de voorhoede stond niet op scherp. Kijk op leidenamateurvoetbal.nl voor het gehele wedstrijd verslag.

Website in ontwikkeling

Er wordt hard gewerkt om de website van FC Boshuizen opnieuw vorm te geven.
Tijdens het onderhoud blijft de site gewoon beschikbaar.
Check de site regelmatig nieuws etc..